Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezért éri meg a Lidlben vásárolni

Vágólapra másolva!
Az átgondolt termékkínálat és a kedvező ár-érték arány, valamint a frissesség és minőség mellett a Lidl-üzletekben gyorsan, hatékonyan vásárolhatunk. A különféle akcióknak köszönhetően pedig jelentős megtakarítást is elérhetünk.
Vágólapra másolva!

Ahogy a legtöbb élelmiszerüzletben, az egyik legfontosabb tényező a Lidlben is termékeik ára, a vásárlók pedig egyre inkább megnézik, hogy mire költik a pénzüket. Európa egyik vezető diszkontáruház-láncának hazai leányvállalata mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy vásárlóinak minden esetben a legjobb áron kínálja termékeit, a vállalat számára ugyanis kiemelten fontos az igények feltétlen kiszolgálása, ezt pedig széles termékkínálatával, a fogyasztói igényekre adott lendületes reakciókkal és nem utolsó sorban termékeik optimális ár-érték arányával biztosítja.

Forrás: Lidl

A hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, s egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánc számára alapvető fontosságú, hogy az üzleteikben elérhető árucikkek a lehető legmagasabb minőségi és élelmiszer-biztonsági követelményeknek is megfeleljenek, útjuk pedig a polcoktól egészen a termelőhelyekig visszakövethető legyen. Diszkont-áruházláncként kínálatuk elsősorban saját márkás termékeikre épül, a Lidl Magyarország pedig közismerten büszke erre. Árucikkeik minőségét vevőik elégedettsége, a fogyasztók és a szakma képviselői által megszavazott díjak, valamint a termékek független teszteken elért eredményei is igazolják, de a vállalat törekszik arra is, hogy elsősorban magyar termékek kerüljenek polcaikra: napjainkban a hazai beszállítóktól vásárolt élelmiszereinek értéke az áruházlánc teljes élelmiszer-beszerzésének mintegy 60%-át teszi ki, belföldi vállalkozások számára a helyi szintű növekedést, fejlődést és munkahelyteremtést, míg a magyar gazdaság támogatásának és versenyképességének növelését biztosítandó.

Forrás: Lidl

A népszerű élelmiszerlánc hetente megújuló akcióinak hála az amúgy is kedvező árak mellett jelentősen spórolhatunk , és a Lidl digitális hűségprogramja, a Lidl Plus keretében további kedvezményekhez juthatunk, általa számos további szolgáltatás is elérhetővé válik, mint például Kupon Plus, amely bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket, vagy extra számlavégi kedvezményt biztosít számunkra.

A friss-áru kategóriák – mint a zöldség és gyümölcs, a pékáru, a friss húsok, valamint a tej és termékek – szintén kiemelt jelentőséggel bírnak és stratégiai fontosságúak a vállalat számára; ebben pedig számos hazai termelő, beszállító is közreműködik, ily módon mindig a legfrissebb, legkiválóbb termékeket vehetik le polcaikról a vásárlók, melyeken a frissességfelelősöknek hála hetente legalább 150-féle válogatott és ellenőrzött, friss zöldség és gyümölcs érhető el. Mindezeknek köszönhetően a Lidl zöldség- és gyümölcskínálata nemcsak kiemelkedően széles, de magas minőségű is: ezt igazolja az is, hogy idén immáron harmadik alkalommal nyerte el Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedője címet.

Forrás:Lidl

Az említettek mellett közismert, hogy a Lidl számára kiemelten fontos a vásárlói igények maximális kiszolgálása, melyet széles termékkínálatával, az új fogyasztói igényekre való gyors reagálásával és nem utolsó sorban a termékek kedvező ár-érték arányával biztosít. A könnyen átlátható áruházi struktúrának, a gyorsan bejárható területnek, valamint az önkiszolgáló és a dinamikusan nyíló kasszáknak köszönhetően pedig gyorsan, egyszerűen lebonyolítható üzleteikben a vásárlás. Az áruházlánc nem titkolt célja, hogy vevőik számára az első választás mindig a Lidl legyen, s törekvéseik sikerét jelzi, hogy a hazai élelmiszerlánc mára piacvezető; ezt pedig jól átgondolt és optimális ár-érték arányú termékkínálatuknak, az egységes, jól átlátható áruházi struktúra kialakításának, elhivatott munkavállalóiknak, valamint a hatékony munkafolyamatoknak köszönhetik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről