Hatalmas változásokat tervez Dzsudzsák Balázsék edzője

DZSUDZSÁK Balázs
Székesfehérvár, 2022. február 5. Szécsi Márk (88) debreceni gólszerző ünnepel csapattársaival a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC-Debreceni VSC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. február 5-én. Mellette Dzsudzsák Balázs (j2). MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Srdjan Blagojevic, a DVSC szeptemberben kinevezett szerb vezetőedzője szerint új játékosokra és vérfrissítésre van szüksége az NB I-es labdarúgócsapatnak.

A válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató együttes hétfőn megkezdte felkészülését a szezon második felére.

A 49 éves tréner elmondta: mindenekelőtt szűkíteni szeretné a 27 fős keretét, és már figyeli azokat a játékosokat is, akikkel megerősíthetné a csapatot.

Új játékosok érkezése várható a Debrecennél Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Tisztában vagyok a képességeinkkel és a hiányosságainkkal is, ezért új játékosokra és vérfrissítésre van szükségünk" - mondta Blagojevic, majd hozzátette, reményei szerint már a törökországi utazásuk előtt nyélbe üthetnek pár igazolást.

A tabella hetedik helyén álló DVSC az év végén az Újpest ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen, majd január másodikától háromhetes edzőtáborba utazik Antalyába.