Utolsó pillanatos ajándéktippek

Vágólapra másolva!
Bárkivel előfordulhat, hogy az utolsó utáni pillanatban eszmél rá arra, hogy mindjárt itt az ünnep. Ilyen feszített helyzetben kifejezetten nehéz valamilyen frappáns, jó ötlettel előrukkolni, ami nem sablonos, nem unalmas, nem szokványos. Vagy mégsem annyira bonyolult ez az egész? Nos, nekünk lapul néhány ellenállhatatlan ötlet a tarsolyunkban!
Vágólapra másolva!

Éljen az egyediség mindenekfelett!

Az ajándékutalvány egy igazi jolly joker. Képtelenség vele melléfogni, miközben az örömszerzés borítékolható. Hiszen mi az igazi, szívhez szóló meglepetés titka? A testre szabottság. Márpedig az utalványnak köszönhetően a megajándékozott fél olyan termékeket vásárolhat magának, amikre mindig is vágyott. Parfümök, kozmetikumok a legjobb minőségben, a Notino kínálatából. Azért ez kétségtelenül ellenállhatatlanul hangzik!

Az utalvány egyedivé varázsolható, akár még képpel is ellátható. Mivel 5000, 10 ezer, 15 ezer, 20 ezer forint értékben nem nehéz minőségi ajándékokat találni, ezért ezen címletek választhatóak. Az elektromos utalvány lényege, hogy a rendelésért cserébe egy kuponkód jár, ami majd felhasználható a későbbiekben, egy éven át. Az ajándékozott összeg nem bontható szét több vásárlásra, azaz egy rendelésre érvényes, de elnézve a kínálat sokszínűségét ez vélhetően semmiféle problémát nem jelent. 55 ezer termékből és 1500 gyártótól nem nehéz választani: kozmetikumok, sminkek, elektronikai eszközök, illatgyertyák, parfümök. Az online megrendelt utalvány PDF formátumban ér révbe a megadott e-mail címre. A felhasználása pofonegyszerű. Amikor elérkezik a várva várt pillanat, és a meglepett fél összeállítja a rendelését, akkor a kosárban a kuponkód megadásával érvényesítheti az összeget, ami nyomban levonásra kerül a rendelés összértékéből. Egyszerű és nagyszerű megoldás, aminek a sikere garantálható!

Forrás: notino.hu

Az illatválasztás nehéz feladat?

A parfümök olyan ajándékok, amiknek szintén mindenki örül. Viszont azért nem árulunk zsákba macskát, ha nincsenek konkrét információk például hőn rajongott márka, típus, akkor nagyon nehéz a választás. Nehéz, mert mindenkinek más az ízlése, ráadásként ugyanazon aroma bőrtípusonként máshogy működhet, azaz a kipárolgás minősége komoly eltéréseket mutathat. Ettől függetlenül azért ez sem veszett ügy, viszont némi utánajárást igényel. A legjobb taktika a nyomozás. Közeli ismertség esetén ez nem is olyan nehéz. Elég csak kifigyelni az apró részleteket, vagy egy-egy jól irányzott kérdést bevetni, és máris fény derülhet a lényegre. Ha ez a fajta információszerzés nem oldható meg, akkor marad a vakszerencse, ami azért kockázatos vállalkozás, de akár még sikerrel is járhat. Ám az tény, hogy faggatózással és mindennel együtt a parfümvásárlás lényegesen több időt és energiát követel, mint az utalvány megrendelése, amihez nincsen másra szükség, mint a név, e-mail-cím, telefonszám megadására, és persze a címlet kiválasztására. Az üdvözlőszövegnek is bőven akad hely, miközben a kártya egésze testre szabható. Bármelyik variáció is legyen a befutó, az biztos, hogy ezek az ajándékok nem okozhatnak csalódást!