Különlegesen kedvező feltételekkel vehető fel babaváró hitel a Gránit Banknál

egyedülálló anya baba csecsemő szomorú aggódó
Vágólapra másolva!
A Gránit Banknál egyszerűen, digitális igénylés és szerződéskötés mellett vehető fel a babaváró hitel, most extra 180 ezer forint jóváírással. A bank megszakítás nélkül fogadja be a hiteligényléseket, teljesen online, VideóBankban való szerződéskötéssel - írja a bank közleménye.
Vágólapra másolva!

A bank egyedülálló a hazai hitelintézetek között, mert teljesen digitalizálta a babaváró hiteligénylési folyamatát, egészen a folyósítás végéig.

Mint ismert,

a Kormány 2024. év végéig hosszabbította meg a kedvezményes hitel lehetőségét, így a Gránit Bank továbbra is zavartalanul fogadja be a hiteligényléseket, teljesen online folyamat keretén belül.

A babavaro.granitbank.hu oldalon azonnal megismerhetők a feltételek, az érdeklődő azonnal ellenőrizni tudja, jogosult-e a babaváró hitelre, és néhány kattintással kiszámolhatja, mennyi hitelt igényelhet pár kérdés megválaszolásával.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A digitális hiteligénylési folyamat megkezdése a regisztrációt az úgynevezett Digitális Ügyfélfiók létrehozásával kezdődik, mely 2 percen belül elvégezhető.

Ezt követően minden szükséges dokumentum megtalálható a babavaro.granitbank.hu oldalon, így a kitöltött dokumentumok feltöltésével már beadásra is került a kérelem. A későbbiekben szakértőnk veszi fel a kapcsolatot az érdeklődővel, az igénylés részleteivel kapcsolatban, majd egy előre egyeztetett időpontban, szintén VideóBankon keresztül megtörténik a szerződés aláírása. Így nem szükséges otthonról kimozdulni a teljes folyamat alatt sem, miután az ahhoz szükséges adminisztrációt, azonosítást online, VideóBankon keresztül lehet lebonyolítani.

Ráadásul

a Gránit Bank továbbra is folytatja a decemberben meghirdetett 180 ezer forint összegű extra jóváírási kedvezményt, és a január folyamán befogadott igénylések esetében is jóváír egy alkalommal 180 ezer forintot a hitelt igénylő pároknak,

amennyiben a babaváró hitel folyósítására február végéig sor kerül.