Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Borzalmas ütközés után élet-halál között lebeg a meccs közben összeesett játékos - videó

Buffalo Bills v New England Patriots GettyImageRank2 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
FOXBOROUGH, MASSACHUSETTS - DECEMBER 01: Safety Damar Hamlin #3 and safety Jordan Poyer #21 of the Buffalo Bills react after breaking up a pass intended for wide receiver Jakobi Meyers #16 of the New England Patriots in the fourth quarter at Gillette Stadium on December 01, 2022 in Foxborough, Massachusetts. Hamlin was ejected for the hit on the play. Adam Glanzman/Getty Images/AFP (Photo by Adam Glanzman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Buffalo Bills játékosa, Damar Hamlin összeesett a pályán a Cincinnati Bengals elleni NFL-meccsen. A sportolót kórházba szállították, életveszélyes állapotban van. A mérkőzés félbeszakadt.

A FOX Sports szerint Hamlint újraélesztették, majd lélegeztetőgépre tették, és rohammentővel szállították a közeli kórházba. Állapotáról egyelőre annyit tudni, hogy válságos. A mérkőzést nem folytatják, a pótlásáról egyelőre nincs információ.

A 24 éves Damar Hamlin a meccs első negyedében ütközött össze a a Cincinnati játékosával, Ten Higginssel. A helyszínen lévő sportriporter, Joe Danneman azt írta a Twitteren, hogy Hamlinnek "pulzusa van, de nem lélegzik magától".

A videón az is látszik, hogy az ütközés elsőre teljesen hétköznapi eseménynek tűnt, amelyből minden meccsen rengeteg van az NFL-ben. Hamlin fel is állt, s úgy tűnik, tudta folytatni a játékot, de néhány másodperc múlva magatehetetlenül rogyott össze a pályán.

FRISSÍTÉS 5.17: A kórházból érkezett hírek szerint sikerült stablilizálni Hamlin állapotát.

Mindent egy helyen az Eb-ről