Pizzázni indultak, lebuktak a fiatalok Salgótarjánban

kábítószer
A kesztyűtartóban talált tasak
Vágólapra másolva!
Kábítószer birtoklása miatt indított eljárást a Salgótarjáni Rendőrkapitányság egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen. Egy közúti ellenőrzésen buktak le a fiatalok.
Vágólapra másolva!

Tavaly év végén, december 30-án 20 óra 20 perckor a salgótarjáni rendőrök megállítottak egy autót a megyeszékhely belvárosában. A kocsit egy 20 éves férfi vezette, akinek volt két utasa. A fiatalok éppen pizzázni indultak a városba.

A rendőrök átkutatták a kocsit. A kesztyűtartóban egy műanyag tasakban találtak bruttó 17 gramm növényi törmeléket és a felhasználásához szükséges őrlőt.

a kesztyűtartóban talált tasak Forrás: police.hu

További az egyik, 19 éves utas kabátjából előkerült egy fém henger, amelyet szintén a növény feldarabolására, őrlésére használtak.

A rendőrök gyorstesztet végeztek, amely alapján kiderült, hogy a növény valószínűleg kannabisz.

Ez után a hatóságok házkutatást tartottak a férfiak lakásán, amely során a 20 és 19 éves férfinál 11,9 és 14,75 gramm növényi törmeléket és újabb őrlőt találtak.

A lefoglalt őrlők Forrás: police.hu

A rendőrök a három férfit elfogták. A két bárnai férfit kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, a harmadik utast tanúként hallgatták ki.