Delhusa Gjon borzalmas családi tragédiája

Delhusa Gjon
Vágólapra másolva!
Közel két évvel ezelőtt borzalmas tragédia érte Delhusa Gjon családját, a zenész menye a szülés után néhány hónappal meghalt.
Vágólapra másolva!

"Ha nyugalom van, akkor minden rendben van" - mondta Delhusa Gjon, akinek családjában 2021-ben tragédia történt. A zenész menye, Nóri a szülés után három hónappal meghalt, zenész fia, Maximilien pedig egyedül maradt a kislányával, Az első időszakban szinte csak az édesapjára támaszkodhatott, ő volt a legnagyobb támasza.

LifeTV

A születés és az elmúlás egyfajta törvényszerűség. Hogy mikor következik be, az a sorson múlik" - meséle.

Gjon édesapaként, nagypapaként pont úgy viselkedik, ahogy az édesapja, nagyapja tette. "A mintát nem tudjuk megváltoztatni. Az én apám egy vallásos, tisztességes, gerinces ember volt. Nem is lehettem volna csavargó, tróger, börtöntöltelék. Okosságokat mondok, bölcsességeket adok át, ahogy ő tette. Megtanította azt is, hogy kell az egyből kettőt csinálni, de nem úgy, hogy a másikat átverem. Ezt adom én is tovább. Egyetlenegy pofont sem kaptam soha apámtól, mégis jellemes embert csinált belőlem. Egyetlen gyerekemet sem legyintettem meg egyszer sem, hanem mindig megpróbáltam elmondani, mit kellene tenniük, illetve példát mutattam. Tökéletes én sem voltam, de melyik szülő az? Nincsen recept a gyereknevelésre" - tette hozzá a Ripostnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!