Csak áramkábelt kell rádugni az LG gigatévéjére

lg signature oled m3
A 2,5 méteres képátlójú LG Signature OLED M3 okostévé sem az átlagemberek nappalijait díszíti majd
Vágólapra másolva!
Minden más eszköz vezeték nélkül csatlakozik a prémium modellhez.
Vágólapra másolva!

Mindig is bosszantó volt a tévék mögötti kábelrengeteg, manapság pedig a falra való egyre gyakoribb felrögzítésük miatt már a vezetékek elrejtése is problémát jelent. Az LG végre megoldotta a problémát, a CES-en leleplezett Signature OLED M3 Series tévéje csak áramkábellel rendelkezik, a set-top boxokhoz, Blu-ray lejátszókhoz, játékkonzolokhoz hasonló eszközök vezeték nélkül csatlakoznak hozzá.

A 2,5 méteres képátlójú LG Signature OLED M3 okostévé sem az átlagemberek nappalijait díszíti majd Forrás: LG

Az említett eszközök HDMI kábeleit a tévé helyett egy külső jeladó berendezésbe kell bedugni, a Zero Connect nevű kütyü 4K felbontásban akár 120 Hz-es videójelet is képes vezeték nélkül továbbítani, három HDMI, egy koax, két USB, továbbá Ethernet található rajta. Az adatátvitel akár 9 méterről is működik a tévé és a doboz között, azonban a cég szerint szekrénybe nem lehet elrejteni az adóvevőt, az tönkreteszi az adatkapcsolatot.

A kábelek hiánya a tévét meglátva elsőre persze senkinek sem fog feltűnni, a Signature OLED M3 modell 97 hüvelykes, avagy 2,46 méteres képátlójú 4K kijelzőt kapott, ami még kikapcsolt állapotban is meghökkenést kelt a többségben. Egyelőre nem tudni, hogy mikor és mennyiért kerül majd piacra, így feltehetően csak az év későbbi részében számíthatnak a megjelenésére az érdeklődők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!