Új életet kezd Lékai-Kiss Ramóna

Vad Angyal, sorozat, szappanopera, telenovella, Facundo Arana, Lékai-Kiss Ramóna, Kiss Ramóna, sajtótájékoztató, sajtóesemény, 2022.10.06., Budapest, Dancing with the Stars világsztár vendégének Meet&Greet esemény, The Ritz-Carlton
Lékai-Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Lékai-Kiss Ramóna életében nagy változást hozott az új év, ami az egész családjára hatással volt. A nagy bejelentést a közösségi oldalán tette közzé, bár túl sok részletet még nem árult el a követőinek sem.
Vágólapra másolva!

A TV2 műsorvezetője már évek óta Veszprémben él kisfiával és férjével, akinek sportkarrierje miatt is döntöttek úgy, hogy vidéken maradnak. Bár Lékai-Kiss Ramónát a fővároshoz kötötte munkája, eddig folyamatosan ingázott lakóhelye és Budapest között.

Mivel férje, Lékai Máté otthagyta a Telekom Veszprém kézilabdacsapatát, ez mindent megváltoztatott. Így újra átgondolták a költözés lehetőségét és végül meglépték a dolgot, a család együtt Budapestre költözött.

A műsorvezető korábban már beszélt a költözéssel kapcsolatos terveiről, de akkor még csak keresgéltek. Most azonban úgy tűnik, hogy megtalálták az új otthonukat, ugyanis nemrég már onnan jelentkeztek be közösségi oldalaikon.