Gwyneth Paltrow drogos bulikról, egyéjszakás kalandjairól mesélt

Veuve Clicquot 250th Anniversary Solaire Culture Exhibition Opening USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles Hollywood Beverly Hills County Arts Culture Editorial Arrivals Attending Celebrities Posing 2022 Photograp
American actress Gwyneth Paltrow wearing Carolina Herrera arrives at the Veuve Clicquot 250th Anniversary Solaire Culture Exhibition Opening held at 468 North Rodeo Drive in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow felidézte a kilencvenes éveket, az elmondása alapján volt pár durva estéje.
Vágólapra másolva!

Gwyneth Paltrow és Hilary Swank voltak a legutóbbi vendégek James Corden talkshow-jában, ahol előbbi arról is mesélt, hogy mennyire élvezte az 1990-es éveket, a közösségi média előtti időket.

Gwyneth Paltrow Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Nagyszerű volt. Kokainozhattál, és nem buktál le. Simán elmehettél egy bárba, jól érezhetted magad, táncolhattál az asztalon – nem voltak kamerás mobilok, és New Yorkban, érdekes módon, lesifotósok sem voltak. Hazamehettél a bárból akár egy random ismeretlennel, senki nem tudta meg" – mesélte.

A színésznőnek a kilencvenes években egyébként Brad Pitt-tel és Ben Affleckkel is volt kapcsolata, de azt mondta, sosem érezte még olyan jól magát a bőrében, mint most, 50 évesen. A beszélgetésbe itt hallgathat bele: