Többtucatnyi autó rohant egymásba Dél-Koreában egy jeges autópályán

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Mintegy negyven autó ütközött egymásba vasárnap a dél-koreai főváros közelében egy jeges autópályán, egy ember meghalt és több mint harmincan megsérültek - közölte a helyi tűzoltóság.
Vágólapra másolva!

Az ország északi részén fekvő Kjonggi tartomány tűzoltóságának vezetői közölték, hogy a sérültek száma még nőhet, ahogy a mentők haladnak előre a vasárnap este a Kuri és Pocshon közötti autópályán történt tömegbalesetnél.

A szerencsétlenségről készült felvételeken látni lehetett, amint a rendőrök és a mentők hordágyakkal haladtak kocsiról kocsira a törmelékekkel borított úton.

Sok járműnek - közöttük egy távolsági busznak - megrongálódott az orra és a hátulja, többen lesodródtak az útról.

Kim Dong Van a tűzoltóság részéről elmondta, hogy legkevesebb három ember állapota életveszélyes, egy embert szívroham miatt szállítottak kórházba, és ő nem élte túl a balesetet.

Legkevesebb huszonkilencen könnyebb sérüléseket szenvedtek. Egy másik tűzoltó szerint a balesetet feltehetően a jeges út és a hó okozta.

A címlapi kép illusztráció!