Egy forgatáson, száz ember előtt csókolózott először a fiatal színésznő

''The Whale'' & ''Filming Italy Best Movie Achievement Award Red Carpet'' Red Carpet - 79th Venice International Film Festival IDSOK NurPhoto General news Internatinal Film Festival Film Industry Venice - Itlay September 4 2022 4th september 2022 Red
Sadie Sink attends "The Whale" red carpet at the 79th Venice International Film Festival on September 04, 2022 in Venice, Italy (Photo by Luca Carlino/NurPhoto) (Photo by Luca Carlino / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem volt korábban tapasztalata ilyesmiben, a Stanger Things előtt nem volt barátja sem. 
Vágólapra másolva!

Sok tinédzser elképzeli, milyen romantikus lesz majd: de aligha van olyan, aki egyből arra gondol, hogy első csókját, talán még suta kísérletét majd százak nézik a helyszínen, és kamera is veszi. Sadie Sink alakítja a népszerű Max Mayfieldet a Stranger Things sorozatban, most az első csókról mesélt.

Forrás: NurPhoto via AFP/Luca Carlino/NurPhoto/Luca Carlino

Sadie Sink bevallotta, hogy "kínosnak" találta az élményt: a Lucas Sinclairt alakító Caleb McLaughlinnal csókolózott először életében. Ez a második évadának forgatása közben történt, amikor amikor Sadie 15, Caleb 16 évesek voltak. A sorozatban a karakterek épp a második évadban kezdtek randizni, egy iskolai bálon csókolóztak.

Netflix

"Mindkettőnknek kínos volt, de vicces is egyben, mert az összes barátunk, és az összes statiszta ott volt, plusz a fények és a zene" - mondta Sadie egy új interjúban. "Most visszatekintve már tudok rajta nevetni" - mondta egy magazinnak.

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Bennett Raglin

A csók annak idején nagy vitát váltott ki, a Stranger Things alkotóit pedig kritika érte, amiért "kényszerítették" Sadie-t a jelenet leforgatására. Állítólag ez nem így volt, sőt, eredetileg benne sem volt a forgatókönyvben, bár Ross Duffer producer viccesen megkérdezte tőle, hogy "készen áll-e a csókra".

"Persze, hogy ideges voltam, hiszen ez volt az első csók, nem igaz? De soha nem tiltakoztam, vagy éreztem, hogy bármit is erőltetnének. Ha kényelmetlenül éreztem volna magam bármiben is, akkor nem tettem volna meg" - mondta.