Egy olcsóbb londoni lakás áráért árulnak egy pazar magánszigetet

Perfect,Caribbean,Beach,On,Anguilla,Island untouched,perfect,palm,turquoise,scenery,scenic,sun,sea,summer,g
Anguilla maga a karibi álom
Vágólapra másolva!
Mindössze egy londoni lakás áráért árulnak egy Nicaraguához tartozó egész magánszigetet. A szigeten egy ház is található, vagyis tökéletes helyszínre a magányra vágyóknak.
Vágólapra másolva!

Egy olcsóbb londoni lakás áráért árulnak egy magánszigetet Nicaraguában, amelyhez még egy nagyobb ház is tartozik. A kéthektáros vulkanikus sziget 376.627 fontnak (kb. 170 millió forint) megfelelő összegbe kerül, ami jelentősen olcsóbb, mint egy átlagos lakás Londonban – írja a The Sun. A Rightmove adatai szerint ugyanis Londonban az átlagos lakásár 511.594 font, vagyis nagyjából 231 millió forint.

Az Iguana Island névre hallgató szigeten kókusz- és banánfák egész sora található, az új lakót pedig a Karib-tenger tiszta vize veszi majd körül. Az elérhető információk alapján a szigeten található egy három hálószobás ingatlan és egy 8 és fél méter magas kilátótorony is.

A házhoz medence is tartozik, a sziget nyugati részén pedig saját kis kikötőt alakítottak ki, amely horgászathoz is kiválóan alkalmas. A sziget egyébként 12 mérföldre található a nicaraguai Bluefields településtől.

Amellett, hogy a szigeten WiFi és tévéadás is elérhető, igazi különlegessége, hogy személyzet, pontosabban gondnok és a területért felelős menedzser is tartozik hozzá.

Az elmúlt években több magánszigetet is piacra dobtak, azonban ennél sokkal magasabb áron. A Bahamákon például egy saját golfpályával is rendelkező szigetet kínáltak eladásra, azonban 14 millió fontnak megfelelő összegért.