Így nyilatkozott a sztárteniszező a győzelme után: este megdolgoztatom a férjemet

tennis Horizontal AUSTRALIAN TENNIS OPEN
Tunisia's Ons Jabeur celebrates victory against Slovenia's Tamara Zidansek after their women's singles match on day two of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 17, 2023. (Photo by Paul CROCK / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a második kiemelt, tavaly Wimbledonban és a US Openen döntős tunéziai Onsz Dzsabőr három szettben gyűrte le a szlovén Tamara Zidanseket. A találkozó után a tunéziai klasszis kellemetlen helyzetbe hozta a férjét, ugyanis azt nyilatkozta, hogy este nagyon meg fogja dolgoztatni.

A találkozó után a korábbi kiváló teniszező, a Wide World of Sportsnál dolgozó Jelena Dokic készített interjút Onsz Dzsabőrrel, és arról érdeklődött, hogyan fog regenerálódni, hiszen heves esőzés miatt rengeteget állt a játék, így jóval a tervezettnél később lett vége a meccsnek.

- kezdte a tunéziai klasszis, akinek a szavai után hangosan nevetni kezdett a közönség. „Masszás, srácok, masszásról van szó. Azoknak, akik esetleg nem tudnák, a férjem egyben az erőnléti edzőm is" - tette hozzá Dzsabőr, aki maga is elmosolyodott.