Nagy hatással volt Whitney Houston hangja az ikrekre - videó

Whitney Houston
Vágólapra másolva!
La Toya Jacksonnak is nagyon tetszett a felvétel, közösségi oldalán osztotta meg. 
Vágólapra másolva!

Whitney Houston a Guinness Rekordok Könyve szerint a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész. Két Emmy-díja volt, 6 Grammy-díjat kapott, közel negyvenszer győzött a Billboard Music Awardson, pályafutása alatt összesen 415 díjat és kitüntetést vehetett át. 26-szor jelölték Grammy-díjra, 38-szor pedig American Music Awardsra. Albumaiból több mint 200 millió fogyott világszerte.

Whitney Houston Forrás: Getty Images/1988 Graham Wiltshire/Graham Wiltshire

48 évesen halt meg, a hír sokakat megrázott. 2012. február 11-én egy szállodai lakosztály fürdőkádjában asszisztense eszméletlenül találta: a kiérkező mentők még megpróbálták újraéleszteni, de hiába. A toxikológiai jelentés szerint difenhidramint, alprazolámot és ciklobenzaprint találtak a szervezetében. A halála okaként a vényre kapható gyógyszerek és az alkohol interakcióját nevezték meg, mely nem szándékos halálesetet eredményezett.

Dalait persze azóta is sokat játsszák a rádiók, tévék, most pedig Jacko testvére, La Toya Jackson osztott meg egy mókás videót egy ikerpárról, amely elhűlve, hipnotizálva hallgatja az énekesnőt - majd egy ponton úgy megijed, hogy a csipsz is szétszóródik.