Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Felesége halála után új barátnője van a magyar énekesnek

Márió
Vágólapra másolva!
Márió felesége két éve, 2021-ben halt meg.
Vágólapra másolva!

"Még mindig csak 44 éves lenne. A nélküle töltött első karácsony, első húsvét, első anyák napja nagyon fájdalmas volt. A tragédia ellenére próbálunk nem szomorúak lenni, mert Ancsa jó humorú, vidám nő volt, amíg köztünk volt, szomorúságnak nem volt helye az otthonunkban" - mesélte Márió.

Forrás: Márió/Facebook

"A történtek után megváltoztam. Rájöttem, hogy olyan rövid az élet, mindig az adott napot kell megélni, és minden apróságnak örülni. Megragadni minden lehetőséget. Azóta így élek" – árulta el a Story magazinnak. Hozzátette: a szerelmet is sikerült megtalálnia.

"Izabella az öcsém feleségének a testvére. Ő is özvegy, egyedül nevelte a 14 éves lányát, aki az én lányomnál, Eszternél egy évvel idősebb. Évek óta ismerjük egymást, sok szülinapon, családi eseményen találkoztunk. Sőt az öcsém cégénél dolgozik, mint operatív igazgató.

Előbb a testvéremékkel négyesben szerveztem egy vacsorát. Majd virággal és pezsgővel leptem meg. Lehet, hogy mindez ódivatúnak tűnik, de szerintem egy hölgynek fontos az udvarlás, nekünk legalábbis bejött. És hát tizenévesek sem vagyunk, tudtuk, mire vágyunk, de ez akkor is kellett" – mondta Márió, aki már össze is költözött szerelmével.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről