Egy 9 éves fiú találta meg a világ leghosszabb sültkrumpliját

sült krumpli
Vágólapra másolva!
Egy 9 éves fiú, Archie Davies, megtalálta a világ leghosszabb sültkrumpliját, amikor családjának segített a vacsorakészítésben. A gyermek anyja felvette a kapcsolatot a Guinness Rekordok Könyvével, hogy kiderüljön valóban különleges krumpli darabot fedeztek-e fel. Az eddigi rekord 22,35 centiméter volt.
Vágólapra másolva!

Egy walesi városban, Griffthstownban, élő család rekordot döntő felfedezést tett, amikor a 9 éves Archie Davies egy Asda márkájú fagyasztott sült krumpli zacskóban felfedezte a – feltehetőleg – leghosszabb sült krumplit a világon - írja cikkében a Daily Star.

A fiú vacsora készítés közben akadt rá a 22,86 centiméter hosszú krumpli darabra, amely meghaladja az eddigi 22,35 centiméteres rekordot.

A képen Archie Davies és a felfedezett sült krumpli:

Archie anyja, Laura Davies, felvette a kapcsolatot a Guinness Rekordok Könyvével, hogy megtudják, valóban világrekordot döntő sült krumplit fedeztek-e fel. Egyelőre még nem kaptak választ, de a gyermek már el is nevezte a krumplit Geoffnak, valamint senkinek sem engedi, hogy a felfedezéséhez hozzányúljon.