Brüsszeli korrupciós botrány: Eva Kaili kevesebb mint egy euróért takarít és főz óránként a börtönben

Rabat, 2022. december 11. 2022. október 10-én, a marokkói parlament rabati épületében készített kép Eva Kaili görög szocialista képviselőről, az Európai Parlament alelnökéről, akit korrupció gyanújával vizsgálati fogságba helyeztek Belgiumban 2022. december 11-én. MTI/EPA/Dzsalal Morsidi
Vágólapra másolva!
A DH les Sports külföldi portál arról számolt be, hogy a Sudinfo információi szerint a brüsszeli korrupciós ügy főszereplője, akit a Haren luxusbörtönben tartanak előzetes letartóztatásban, fizetett munkát végez, így például takarít és főz. Eva Kaili óránként 75 eurócentet keres.
Vágólapra másolva!

A külföldi portál új fejleményekről számolt be Eva Kaili hogylétével kapcsolatban. Mint ismert, ügyvédei elítélték Eva Kaili fogva tartásának körülményeit és követelték szabadon bocsátását, amit az ügyészség elutasított.

A Sudinfo most elárulta, hogy a brüsszeli korrupciós ügy főszereplője, akit a Haren luxusbörtönben tartanak előzetes letartóztatásban,

fizetett munkát végez, így például takarít és főz. Kaili óránként 75 eurócentet keres.

A korrupcióval vádolt Eva Kaili ebben a brüsszeli luxusbörtönben ”raboskodik” Forrás: Metropol

A Katargate-ügyben azzal gyanúsítják, hogy nagy összegeket kapott külföldi országoktól, hogy befolyásolják az Európai Parlamentben betöltött pozícióit.

A közösségi terekben pingpong- és csocsóasztal várja a fogvatartottakat Forrás: Metropol