Csúcsforgalom esett egymásnak két férfi egy négysávos úton Miskolcon - videó

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy négysávos úton, a legnagyobb csúcsforgalomban verekedett össze két férfi. Az autósok közül volt, aki felvette őket, más kikerülte a verekedőket - írja a tenyek.hu, amely a felvételt is közzétette.
Vágólapra másolva!

Egy férfi az autójában ült Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye központjában a csúforgalomban, amikor vezetés közben meglátta azt, akire régóta haragudott. Dühbe gurult.

Ott, ahol volt, megállt, kipattant a kocsiból és rátámadt.

A verekedőket egy nő is és egy másik férfi megpróbálta szétválasztani. Mivel a támadó kocsija az út közepén állt, a többi autós kikerülte őket, valaki pedig kamerázott:

A helyiek azt mondták a TV2-nek, manapság elég gyakoriak már az ilyen jelenetek Miskolc belvárosában.

Kiderült, hogy hétfőn egy nyugdíjas fegyverrel fenyegetőzött egy villamosmegállóban.

Erről is készült felvétel, amelyen jól látható, hogy a 65 éves férfi ráfogta a fegyverét egy 36 éves férfire és felé is lőtt, mert korábban rátámadt a barátjára.

De Tatabányán is történt már hasonló és ott is rögzítette valaki, hogy az egyik söröző teraszán két részeg vendég összeverekedett.

Ütötték, rúgták egymást, majd az egyikük a földre szorította a másik férfit és majdnem megfojtotta.

Az áldozat súlyos sérülésekkel került kórházba. Kiderült, hogy a megvert vendég sértegetni kezdte a másik férfi társaságát, akik egy közeli asztalnál ültek. Egyikük felállt, aztán egymásnak estek. Mindkét verekedőt elítélték. A környékbeliek szerint az a támadó, aki az egészet kezdte, mindenkibe beleköt. Itt a videó, amin a két fiatal "bokszmeccsét" lehet látni: