Súlyos betegségéről vallott a Sztárban sztár egyik versenyzője

Molnár Tibi és Gáfor Délia
Molnár Tibi és Gáfor Délia
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, február 19-től indul a TV2 nagyszabású show-műsorának, a Sztárban sztárnak a kilencedik évada. Idén is tizenkét hazai énekes méri össze tudását abban, hogy ki a legtehetségesebb utánzó. A férfi zenészek csapatát erősíti Molnár Tibi, azaz Trap kapitány is, aki súlyos betegségéről beszélt, ami miatt a visszavonulást is fontolgatja.
Vágólapra másolva!

A harmincéves zenész már sok hazai előadóval dolgozott együtt, hiszen dalszerzőként, szövegíróként is tevékenykedik saját zenekarával, a Tha Shudrasszal való éneklésen túl. Annak ellenére, hogy a zsűritagokat is jól ismeri, Pap Szabival baráti kapcsolatban van, mégis nagyon izgul a teljesítménye miatt. Azt is elárulta, hogy mitől fél a legjobban a műsorral kapcsolatban.

Egyáltalán nem örülnék neki, de benne van a pakliban, mikor az ember elvállal egy ilyen műsort. Olyan félelmeim vannak inkább, hogy minden dalt a saját stílusomra formálok, itt pedig ezt kell háttérbe szorítani. Ha pedig egy nőről van szó, akkor ez hatványozódik" - mondta a Blikknek Molnár Tibi, azaz Trap kapitány.

Bár a Sztárban sztárt azért vállalta, hogy újra bekerüljön a köztudatba, közben fény derült egy súlyos egészségügyi problémájára, ami miatt kétségessé vált, hogyan folytathatja tovább karrierjét. A zenész a visszavonulásán gondolkodik, de reméli, hogy nem kell végleges döntést meghoznia.

Nagyon vissza kell fognom magam, illetve a stresszt is csökkentenem kell az életemben. Valószínűleg a műsor után egy időre vidékre utazom, és megszabadulok a környezetemből is a mérgező emberektől, új életet kezdek, és csak zenélni fogok majd" - magyarázta az énekes, akinek a túlzott szájdobolás, azaz beatbox miatt kell egy időre pihentetnie magát, hogy ne kelljen feladnia énekesi karrierjét.

Molnár Tibi és Tarján Zsófi a TV2 sajtótájékoztatóján Fotó: Major Kata - Origo