Lapáttal és ásóval vertek meg több embert Kiskunhalason

Vágólapra másolva!
Egy férfi a családjával együtt egy éjjel rátámadt a férfi volt élettársára és annak rokonaira egy családi rendezvényen. A támadóknál lapát, ásó és különböző szerszámnyelek voltak. A férfi halálosan megfenyegette a nőt, azt mondta neki, hogy levágja a fejét.
Vágólapra másolva!

A kiskunhalasi nő két héttel azután, hogy véget vetett húsz évig tartó élettársi kapcsolatának, 2021 júliusában egy családi rendezvényen volt a barátaival és a rokonaival. A volt élettársa és a férfi rokonai egy közeli házban szintén ünnepséget tartottak. Az alkohol és gyógyszer hatása alatt álló volt párja késő éjjel átmászott a téglakerítésen és egyenesen nő társaságához ment. Életveszélyesen megfenyegette őket ásóval a kezében.

A volt élettársának azt mondta,levágja a fejét, és a kocsi után húzza.

Ezzel egy időben a ház nyitott nagykapuján berohantak a férfi rokonai, két férfi és két nő, akiknél lapátok és seprűnyelek voltak.

Forrás: Ügyészség.hu

Egyikük azonnal kiütötte az udvaron világító égőt és a sötétben törni-zúzni kezdett. A nő családja megpróbálta a gyerekeket biztonságos helyre vinni, a férfiak pedig az utcára akarták terelni a támadókat. Az egyikük ásóval homlokon ütött egy vendéget, majd szemen ütötte a nőt, akit ekkor a férfi megfogott és a földön vonszolni kezdett.

Azt mondta neki, hogy a „tulajdonom vagy!", majd rátérdelt és ütni kezdte.

Miután a férfiaknak sikerült kiterelniük a támadókat, a kidobott élettárs még rácsapott a lapáttal egy arrafelé haladó kisbusz hátuljára. Az ügyészség felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértéssel és garázdasággal vádolja a férfit és a rokonait.