Vágólapra másolva!
Ahogy azt megírtuk, az angol Castleford Tigers rögbicsapatának játékosa, Joe Westerman óriási botrányba keveredett, miután egy róla készült szexvideó bejárta az internetet. A sportoló felesége, Lauren Westermant azóta rémálmok gyötrik, mert egyfolytában a férje szexvideója játszódik le a fejében.

A 33 éves támadót titokban filmezték le, amint nyilvános helyen, egy sikátorban szexuálisan kielégít egy nőt. A felvétel vasárnap került fel az internetre, a sportoló pedig komoly pénzbüntetést kapott, mivel bűnösnek találták közszeméremsértés miatt. Westerman, aki ellen már a klubja is vizsgálatot indított, azóta nyilvánosan bocsánatot kért, és azt ígérte, a jövőben dolgozni fog az alkoholproblémáin.

Az eset után Lauren azt mondta barátainak, hogy soha nem fog újra összejönni a rögbi sztárral, a The Sunnak pedig azt is elárulta, hogy az eset óta egy rémálomban érzi magát.

- mondta Lauren Westerman, aki kijelentette, hogy a házasságának vége, mert a férje tettére nincs mentség.

Lauren és Joe Westerman Forrás: BEN LACK

„Egyáltalán nincs mentség arra, amit tett. Nem csak velem, hanem a gyerekeinkkel és a tágabb családunkkal szemben is" - folytatta Westerman felesége, aki hangsúlyozta, hogy fizikai fájdalmat érzett az eset kirobbanása után.

- tette hozzá Lauren Westerman, aki elárulta azt is, hogy a videó kirobbanása után a barátai viccelődtek vele, mert azt hitték, ő van a felvételen.