Itt az újabb őrület: Neymar a Chelsea-be igazolhat

Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT DISAPPOINTED HAND ON HIPS
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar reacts during the French L1 football match between Monaco and Paris Saint-Germain (PSG) at the Louis II stadium in Monaco on February 11, 2023. (Photo by Valery HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az utóbbi két átigazolási időszakban 600 millió fontot elköltő Chelsea újabb őrült lépésre készül, ugyanis Neymart akarja szerződtetni a Paris Saint-Germaintől.

A The Sun megírta, hogy a francia Le Parisien szerint a Chelsea amerikai tulajdonosa, Todd Boehly Párizsba repült, hogy tárgyalásokat kezdjen a PSG-vel a brazil klasszis szerződtetéséről. A francia sztárcsapat 2017-ben a mai napig rekordot jelentő 222 millió euróért igazolta le Neymart a Barcelonától, akinek 2025 nyaráig szól a szerződése.

Neymar ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve már 17 gólnál és 16 gólpassznál jár a klubjában, de a hírek szerint a PSG 60 millió euróért hajlandó lenne elengedni a 31 éves sztárt.

Az utóbbi időszakban átigazolásokra rengeteg pénzt költő Chelesa továbbra sem hagyná abba a költekezést, a londoniak nyáron a Dortmund angol válogatott középpályását, Jude Bellinghamet is meg akarják szerezni.