Nemcsak Berki Mazsi hatalmas mellei szokatlanok legújabb fotóján

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, újra luxusnyaralásra utazott gazdag barátjával Berki Mazsi, akitől valószínűleg nemcsak luxusterepjárót, hanem új szilikonmelleket is kapott az özvegy. A plasztikai műtétről árulkodó fotón azonban bizarr dologra lettek figyelmesek Berki Mazsi követői, akinek a képen gazdag barátja is feltűnik. 
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi új fotóján feltehetően új barátja, legalábbis annak lába is látható, melyet a férfi a luxusözvegy ölében pihentetet, amikor a felvételt készítette róla. Szemfüles követők kiszúrták, hogy a legnagyobb látványosság nem Berki Mazsi melle, hanem a férfi feltűnően összenőtt lábujja, melyről megállapították, hogy inkább azt kellett volna megműttetni új barátnője mellei helyett.

- írták egy bulvártémákkal foglalkozó Facebook-csoportban az epés megjegyzést.

"Olyan, mintha össze lenne nőve szegény leendő ex lábujja" - írta valaki arra utalva, hogy valószínűleg, hamarosan véget érhet a pár kapcsolata.

De akadt olyan is, aki Berki Krisztián özvegyének védelmére kelt.

Már együtt sem voltak, amikor az megtörtént. Mikor lépjen tovább szerintetek, soha?" - kérdezte egy kommentelő, aki szerint túl sokat van terítéken Berki Mazsi és az új kapcsolata.

Nemcsak Berki Mazsi melleire figyeltek fel a legújabb fotón, hanem párja összenőtt lábujjaira is Forrás: Berki Mazsi Instagram