Frissítést kapott a profiknak szánt böngésző

vivaldi böngésző
A Vivaldi 5.7-től kezdve a böngésző összes megnyitott ablaka látszik az Ablak nézetben
Vágólapra másolva!
A Vivaldi fülkezelése és beépített levelezőprogramja is kényelmesebbé vált.
Vágólapra másolva!

Befutott a profi felhasználóknak szánt Vivaldi legújabb érdemi frissítése. A funkciókkal teletömött, Chrome motorját használó böngésző 5.7-es kiadása elsősorban a több böngészőablakot használók kedvében próbál járni, innentől kezdve az oldalsávjának Ablak részében már fel van már sorolva az összes különálló ablaka, továbbá az azokban megnyitott fülek. Így sokkal könnyebb megtalálni és váltani a kívánt ablakok és fülek között, a nézetben eddig csak az éppen használt ablak fülei látszódtak.

A Vivaldi 5.7-től kezdve a böngésző összes megnyitott ablaka látszik az Ablak nézetben Forrás: Vivaldi

Ezzel párhuzamosan egy másik különösen népszerű funkciókérésnek is eleget tettek a fejlesztők, a Vivaldi beépített levelezőprogramja már képes automatikusan olvasottnak jelölni az e-maileket, ezzel a manapság megszokott működési elvet biztosítva a felhasználók számára.

Ebben az aspektusában a Mail eltér a tipikustól, az olvasott és olvasatlan állapotok mellett támogatja a „látott" állapotot is a beérkezett e-maileknél. Emiatt eddig manuálisan kellett olvasottnak jelölni benne a leveleket, ami rengeteg felhasználó számára szükségtelen és időpazarló nyűg volt, ami most végre kikapcsolhatóvá vált.

A beépített levelező további hasznos fejlesztése, hogy gyorsgombot lehet rendelni a levelek spamnek jelöléséhez, továbbá a spamnek hibásan besoroltak esetén a jelölés visszavonásához.

A Vivaldi 5.7 a hivatalos webhelyéről tölthető le Windows, macOS, Linux, továbbá Android rendszerekre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!