Nővel beszélt meg randevút az albertirsai fiú, de férfi érkezett, vele is elment, aztán ellopta az autóját

email, laptop,
Vágólapra másolva!
Egy 20 éves férfi megismerkedett és találkozót beszélt meg egy nővel, de a randevún egy férfivel találta magát szemben. Ennek ellenére nem fordult sarkon, beült mellé a kocsiba, és elmentek a férfi lakására, ahol jól berúgtak. Az egyik pillanatban azonban a fiú kiugrott az ablakon, bepattant a férfi autójába, és elhajtott.
Vágólapra másolva!

A ceglédi rendőrök hétfőn kaptak bejelentést arról, hogy egy Jászboldogházáról ellopott kocsival valaki száguldozik az M4 autóúton.

A lopott autót végül Albertirsán találták meg, a kocsi az út szélén állt üresen, slusszkulcsa a bal első keréken volt. Mire odaértek, a sofőr eltűnt, de a rendőrök akkorra már tudták, hogy kit keresnek, így azonnal a házához mentek.

A keresett 20 éves fiú nyitott ajtót. Még akkor is részeg volt, alig állt a lábán.

Kihallgatásán előadott sztorija homlokegyenest eltért a kocsitulajdonosétól. Utóbbi ugyanis azt mondta,

megismerkedtek a neten, megbeszélték a találkozót, és, hogy a együtt töltik az estét.

Iszogattak, amikor a fiú rosszullétre hivatkozott, kiment a mosdóba, majd egy szertornászt is meghazudtoló ugrással kiszökkent az ablakon, beült kocsiba és elhajtott.

Ezzel a fiú azt vallotta,

egy lánnyal ismerkedett meg és beszélte meg a találkozót, ám arra egy férfi érkezett, aki állítása szerint azt mondta neki, hogy elviszi a lányhoz, akivel beszélgetett.


Szerinte az este, a váratlan fordulat ellenére együtt italoztak, majd a vendéglátójától kapott cigitől rosszul lett, kiszaladt a mosdóba.

Az új ismerős utánament és fogdosni kezdte, amitől lesokkolódott. Felkapta a sértett kocsijának kulcsát, kiugrott az ablakon, bepattant és elhajtott.

Azt nem tagadta, hogy úgy vezetett, hogy részeg volt, ahogy azt sem, hogy nincs is jogosítványa.

A fiú ellen eljárás indult.