Vágólapra másolva!
Csütörtökön még óriási volt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek utóhangja, de este a Manchester United és a Barcelona közötti Európa-liga-mérkőzés szinte el is feledtette a szerdai BL-meccseket. Mutatjuk, mik voltak a legérdekesebb sporthírek február 23-án!

A BL-nyolcaddöntők odavágóinak utolsó napján a Szoboszlai Dominikkel és Willi Orbánnal felálló Leipzig bravúros döntetlent ért el a Manchester City ellen. A lipcseiek egyenlítő gólja Szoboszlai hatalmas lövésének következménye volt, a meccs után pedig a magyar válogatott középpályás korábbi csapattársával, Erling Haalanddal együtt emlékezetes pillanatokat okoztak.

Csütörtök este az El-ben már a visszavágókat rendezték, amelyek közül kiemelkedett a Manchester United – Barcelona találkozó. Az angolok végül egy magas színvonalú összecsapáson hátrányból fordítva nyertek és továbbjutottak, de a meccsen a rengeteg szép jelenet mellett volt egy tömegverekedés is.

Az ellenfelét megrúgó Bruno Fernandest megtámadták a Barcelona játékosai Forrás: AFP/Oli Scarff

Waltner Róbert először szólalt meg azóta, hogy február közepén távozott a Paks kispadjáról. A korábbi vezetőedző Lendvai Miklós halála mellett többek között arról is beszélt, hogy mi indokolta a klublegenda Böde Dániel nélkülözését.

Elképesztő átalakulását mutatta be a 23 éves gördeszkás Brooklinn Khoury, akit 2020 novemberében támadott meg egy pitbull. A megvadult állat a nő felső ajkát és az orra egy részét is letépte, ezeket kellett újraépíteni az elmúlt időszakban.