Vágólapra másolva!
A szombati nap is sok érdekes történést tartogatott a sportvilág szerelmesei számára. Volt gyermekáldás, letartóztatás, halálos fenyegetés, na meg Hosszú Katinkáról is érdekes hír látott napvilágot. Böde Dániel és Cristiano Ronaldo szárnyalt, a MOL Fehérvár viszont tovább szenved. Mutatjuk, mik voltak a legérdekesebb sporthírek február 25-én!

Bombaként robbant a hír, hogy Hosszú Katinka babát várhat. Elképzelhető, hogy Hosszú Katinkát hamarosan új szerepben láthatjuk tündökölni... A háromszoros olimpiai bajnok életében az elmúlt időszakban sok minden szorította háttérbe az úszást, és könnyen lehet, hogy anyai örömök vetnek véget a pályafutását körülvevő állandó találgatásnak.

Gelencsér Máté és Hosszú Katinka első közös gyerekét várhatja Forrás: hosszukatinka/Instagram

Volt még egy hasonló hír szombatra, amely már nem csak találgatás volt. Megszületett ugyanis a háromszoros Európa-bajnok magyar kajakos, Lucz Dóra gyereke. Az örömhírt a sportolónő és a a kétszeres olimpiai bajnok kajakos férje, a német Tom Liebscher osztotta meg a közösségi oldalán.

Kevésbé szívmelengető történet, de fontos. A rendőrök egy ismerősének a házában találták meg a toplistás körözés alatt álló Pagonyi Róbertet, a korábbi többszörös magyar bajnok asztaliteniszezőt, akit le is tartóztattak.

Az al Naszr Cristiano Ronaldo mesterhármasával 3-0-ra nyert a szaúdi bajnokságban a Damac vendégeként.

Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett Forrás: AFP/Ali Aldaif

A Paksra - egészen pontosan a Paks NB I-es csapatába - bő egy hete visszatért Böde Dániel a 83. percben állt be a Puskás Akadémia ellen, majd két perc alatt két gólt lőtt.

Egy szomorú esemény mellett sem lehet elmenni: a Chelsea vezetőedzője, Graham Potter azt mondta, ő és a családja névtelen halálos fenyegetéseket kapott a labdarúgócsapat gyenge szereplése miatt.

graham Pottert halálosan megfenyegették Forrás: AFP/Ben Stansall

Hiába vezetett a bennmaradásért küzdő MOL Fehérvár a Zalaegerszeg otthonában, ismét kikapott az NB I szombati játéknapján. Az immáron öt meccs óta nyeretlen Fehérvár így egyre közelebb került a kiesést jelentő helyekhez. Érthető módon a csapat vezetőedzője, Toldi Gábor csalódott volt a lefújás után és meglehetősen feszülten nyilatkozott a csapata teljesítményéről az M4 Sport kamerái előtt.