Vágólapra másolva!
Hiába vezetett a bennmaradásért küzdő MOL Fehérvár a Zalaegerszeg otthonában, ismét kikapott az NB I szombati játéknapján. Az immáron öt meccs óta nyeretlen Fehérvár így egyre közelebb került a kiesést jelentő helyekhez. Érthető módon a csapat vezetőedzője, Toldi Gábor csalódott volt a lefújás után és meglehetősen feszülten nyilatkozott a csapata teljesítményéről az M4 Sport kamerái előtt.

"Az öltözőben elhangzottakról nem kívánok nyilatkozni. Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, hiszen a negyedik percben megszereztük a vezetést, és hétről hétre arról beszélünk, hogy nincs meg az önbizalom, nincs meg az a kellő lökés, ami kellene ahhoz, hogy elinduljunk felfelé. Aztán ez sem segített, mert mondhatjuk, hogy a vezetésünk birtokában nem azt játszottuk, amit kellett volna. Az ellenfél ránk jött, ránk erőltette az akaratát,

Ez a keretünk, ebből kell kihozni a maximumot, meg is fogjuk tenni. A tabellát nézve a kiesés ellen kell küzdenünk. Nem könnyű ebben a helyzetben, de ezért dolgozunk, azért fogunk tenni, hogy ebből kilábaljunk" – nyilatkozta Toldi Gábor a lefújást követően.