Gyógyíthatatlan beteg az Exatlon sztárja

Kőnig Anna
Vágólapra másolva!
Az Exatlon Hungary Kihívóinak egykori játékosa az Instagram-oldalán felhívta a követői figyelmét arra, hogy miért nem szabad hinni azoknak a képeknek, amelyeket azok a felhasználók osztanak meg, akik tökéletesként szeretnék feltüntetni magukat.
Vágólapra másolva!

A csinos lányról talán sokan el sem tudták volna képzelni, hogy nincs kibékülve a testének egyes részeivel. A combjait nagyon sokan irigylik, ő viszont egyenesen utálja és bármit is tesz, nem tud változtatni a formáján annak ellenére, hogy sok időt tölt az edzőteremben. Anna legfontosabb üzenete a rajongók felé az, hogy ne hasonlítgassák magukat másokhoz, önmagunkhoz képest akarjanak változást elérni.

Anna egy nagyon kellemetlen és fájdalmas problémával is kénytelen együtt élni. Már a születése után diagnosztizálták az ekcémát, amitől azóta sem tudott megszabadulni.

Kőnig Anna Forrás: Kőnig Anna/Instagram

Rengeteg gyógymód van rá, ám ezek a legtöbb esetben csak ideig-óráig jelentenek megoldást. Akinél a betegség akuttá válik, az sajnos élete végéig hordozza magával. Elég egy nem megfelelő anyagból készült ruha vagy mosószer, ami irritációt vált ki. A higiéniai termékeket, és azt is gondosan meg kell válogatnia, hogy mit eszik. Korábban érintőlegesen beszélt róla, amikor elárulta, ez az oka annak, hogy a vegán étrend mellett tette le a voksát. Az orvosa tanácsolta neki, hogy iktassa ki az étkezéseiből az állati eredetű alapanyagokat, abban bízva, hogy talán megoldást jelenthet a problémájára. Sajnos ez sem vált be, és azóta sem találtak gyógymódot a számára - írja a Ripost.