Újabb botrány az RTL Klubon: fizetős online pornóoldalt reklámozva akarnak nézőket szerezni

Ennyit keres az OnlyFans-oldalával VV Piros: elképesztő összeg (18+)
Vágólapra másolva!
Mérő Vera hosszú cikkben mosdatja a dubajozást, miközben az RTL a volt villalakóval, VV Pirossal népszerűsíti az OnlyFanst.
Vágólapra másolva!

Nemrégiben röppent fel a hír, miszerint az egyik bulvárlapokból ismert hírességünk – állítólag – dubajozott. A közvélemény természetesen azonnal szétszedte a hölgyet. A magyar bírósági rendszert megszégyenítő módon az internet népe rögvest ítélkezett ebben az erkölcsrendészeti ügyben, és bűnösnek találta a szépségét talentumként használó lányt.

No, de semmi para. Őrizzük a pánikot!

Ekkor jött Mérő Vera – mint Gerard Butler a 300 című filmben – aki kardját kivonva hüvelyéből spártai módon kelt az illető védelmére. Először a közösségi médiában osztotta meg mélyenszántó gondolatait, majd a Glamour Hungary oldalára írt egy kivételesen hosszú cikket a szexmunkáról. Átfogó ismereteket kaptunk, hál’ Istennek kitért mindenre: volt itt némi Btk., mert hát ugye, a szexmunka Magyarországon nem büntetendő. Mérő szerint az ember nem jókedvéből dönt a szexmunka mellett, sőt a jogvédő azt feltételezi, hogy a kritizálók valójában csak irigyek, mert tudják jól, hogy nekik sosem lehet Gucci táskájuk.

(Az mondjuk komoly!)

S még arra is felhívta a birka nép figyelmét, hogy hagyják abba a skarlát betűk ragasztgatását, tehát senki se ítélje el a szexmunkát.

Köszönjük, Mérő Vera: író, jogvédő!

Nézzük meg a szitut 888-as módra!

Az, hogy valaki állítólag áruba bocsátotta-e a testét, avagy sem, tök mindegy. Kit érdekel? Legyen ez az ő saját, személyes problémája.

Azt viszont be kell látni, hogy ennél azért vannak komolyabb gondok is kicsiny társadalmunkban. Nagy kérdés, például, hogy miért népszerűsíti az RTL a Reggeli című műsorában, volt Való Világ-játékossal az OnlyFans nevezetű oldalt, ahol emberek pénzért erotikus képeket osztanak meg?

Azt próbálta beadni az RTL, hogy az OnlyFans egy olyan internetes hely, ahol tulajdonképpen azt csinálhat az ember, amit csak akar. Még akár kötögethet is, csakhogy ez kit érdekel? Mindenki tudja, hogy a nagy zsetont nem a kötögetésért kapja az ember! És nem is a kötögetés miatt mennek...

Őszintén érdekelne, miért kommunikálja azt egy országos lefedettségű kereskedelmi csatorna a szülőknek, hogy „drágám, tök okés, hogy a kislányod/kisfiad erotikus képeket tölt fel az internetre és ezért pénzt kér, mert ez majdnem olyan, mint a TikTok”.

Ja, majdnem.

Azért nagy különbség van a tátogás és az erotikus képek között.

VV Piri, aki nem olyan régen rakta fel csibe testét az OnlyFansre, elmondása szerint mindössze csak félmillió forintot keresett egy hét alatt. Persze, nyuszihús egy szende tündérvirág.

– nyilatkozta a Reggeliben.

Hiszi a piszi.

Miért van az, hogy ha „Gipsz Jakabné” feltételezett erkölcsi botlásáról van szó, vagy az erotikát áruló OnlyFansről, a baloldal egy rossz szó nélkül, önként és dalolva beáll a háta mögé és mentegetni kezdi, hogy „jaj, az nem úgy van ám, ez nem olyan egyszerű!” Bezzeg, ha a kormány lépéseket kíván tenni, sőt lépéseket is tesz a gyermekvédelem érdekében, máris harakiri van.

A Mérő Vera-félék mélyeket hallgatnak a pedofíliáról, pedig a gyermekvédelemnél nincs fontosabb.

Igazam van, vagy igazam van?