Itt egy lehetséges forgatókönyv, hogy térhet vissza a Manchester United nemi erőszakkal vádolt focistája

fbl trial Horizontal
England and Manchester United footballer Mason Greenwood leaves Minshull Street Crown Court in Manchester on November 21, 2022 after a preliminary hearing on charges of attempted rape, controlling and coercive behaviour, and assault. - The 21-year-old was first arrested in January over allegations relating to a young woman after images and videos were posted online. All three charges relate to the same complainant. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP)
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy térhet vissza a Manchester United korábban nemi erőszakkal vádolt 21 éves focistája, Mason Greenwood.

A 21 éves focistát tavaly vádolták meg nemi erőszakkal, több mint egy éve nem is focizott a csapatban. Októberben nemi erőszakkal és testi sértéssel vádolta meg a bíróság, majd idén februárban minden vádat ejtettek ellene, ennek ellenére továbbra is fel van függesztve a klubjánál, az edzéseket sem látogathatja.

Egyelőre nem tudni, mi lesz Mason Greenwood sorsa Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Az Athletic szerint az lehet a játékos rehabilitációjának első lépése, hogy ad egy interjút a tévében, majd szép fokozatosan megpróbálhatják visszavezetni a csapathoz, amennyiben kedvező lesz a fogadtatása a tévészerepsnek. Fontos a szurkolók, a szponzorok és a női csapat reakciója, ugyanis sokan egyelőre hallani sem akarnak a játékos visszafogadásáról.

A következő lépés valamilyen terápia lehetne, ha minden jól megy és mindenki úgy érzi, hogy a fiatalembernek meg lehet bocsátani.

Greenwood párja egyébként közben az első gyermeküket várja, és boldogan készülnek a szülői szerepre.

A Sun szerint a csapat menedzsere, Erik ten Hag telefonon beszélt már a focistával, miután ejtették ellene a vádakat.