Megyeri Csilla elárulta, mit tenne, ha a barátja elhagyná

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Arról is mesélt, hogy korábbi párja anyja nem kedvelte őt. Ha viszont valaki menni akkar, akkor el kell engedni - vélte. 
Vágólapra másolva!

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt sok éve vannak együtt. „A fodrászomnál voltam, amikor először megpillantottam Zsoltit. Épp elment mögöttem és láttam a tükörben. Meg is jegyeztem a fodrásznak, hogy micsoda jó pasi. Ki ő? Aztán el is engedtem a dolgot, mivel egyből mondta, hogy a szalon tulajdonosának párja" – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Megyeri Csilla.

Megyeri Csilla Forrás: Megyeri Csilla/Instagram

„Telt-múlt az idő, végül egy baráti társaságban kötöttünk ki. Találkoztunk születésnapokon, baráti összejöveteleken. Közben volt rá példa, hogy Zsolti szingli volt, hiszen az akkori barátnője – aki szintén Csilla volt – kétszer is kitette, de az nem tartott sokáig, így fel se merült, hogy több is lehet köztünk" - emlékezett.

„Aztán szakítottam az akkori párommal, akit Zsolti szintén ismert. Utána kerültünk egymáshoz közelebb és lett belőle szerelem. Nem sokat vártunk azzal, hogy komolyra forduljon a dolog, hiszen kb. egy hét után össze is költöztünk és azóta is együtt vagyunk" – tette hozzá.

Most követői kérdéseire válaszolt Instagram-sztoriban, így elmesélte, hogy volt olyan, hogy korábbi barátja anyja nem kedvelte őt, de nem zavarta túlságosan. Ha valaki menni akar, akkor szerinte hagyni kell menni. "Hagyd élni. Aztán, ha a Jóisten is egymésnak teremtett benneteket, akkor úgyis egymásra fogtok találni" - vélekedett. Egy kapcsolatot nem szabad erőltetni, vélekedett, hozzátéve, hogy ezek nem örök igazságok, csak a saját véleményét mondja.

Instagram