Ezért randalírozik egy ismeretlen férfival a Széll Kálmán téren Kondákor Zsófi

Kondákor Zsófi
Vágólapra másolva!
Sokan furcsa helyzetben láthatták Kondákor Zsófia színésznőt, akik a Széll Kálmán téren jártak, ugyanis egy ismeretlen férfi társaságában lármázott és énekelt, de meg volt rá a jó oka. Ugyanis kiderült, hogy az ismeretlen férfi Karvai Sanyi, látássérült influenszer, akivel épp forgattak, majd a színésznő azt is elárulta, hogy min dolgoznak épp együtt.
Vágólapra másolva!

Kondákor és Karvai performanszát a Civilút Alapítvány vette videóra, ugyanis készül a „Meglátod, mert hallgatod" című figyelemfelkeltő kampány, melynek egyik részeként készült a felvétel kettejükről. A színésznő és a vak influenszer már nem először dolgoznak együtt és élvezik a közös munkát, melyet a jövőben is szeretnének folytatni.

De a sok-sok viccelődés egy nagyon érzékeny lelkű embert rejt, akivel bármiről el tudok beszélgetni. Nyitott, kíváncsi és mindig valami szédítő újdonságon töri a fejét. Sok a közös pont" - mondta a Ripostnak Kondákor Zsófi a közös munkáról, mely az egyik legfelkapottabb közösségi média felületen folytatódhat, ugyanis a Civilút Alapítvány a kampány részeként elindítja TikTok-csatornáját is.

Az alapítvány tervei szerint közvetlen munkatársai mellett Karvai Sándor, fogyatékkal élő influenszer és Kondákor Zsófia színésznő készítenek a jövőben szemléletformáló tartalmakat a fogyatékkal élők mindennapjairól, könnyed, de fontos üzeneteket megfogalmazva a társadalom érzékenyítése céljából.