Váratlan fordulat L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperében

Körtvélyessy Kinga, L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior azt a hölgyet hívja segítségül a gyermekelhelyezés ügyben, akit Körtvélyessy Kinga miatt hagyott el.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, L.L. Junior egy Instagram-sztoriban reagált a válófélben lévő felesége, Körtvélyessy Kinga nyilatkozatára, aki a szerdán indult válóperük kapcsán azt mondta, izgul az élete hátralevő része miatt, hogy mi lesz vele ez után.

A zenész szó szerint őrjöngeni kezdett azután, hogy megtörtént az ügyben az első bírósági tárgyalás.

L.L. Junior ott sem volt az Érdi Járásbíróságon, mert éppen a fiatal szerelmével, Dárdai Blankával romantikázik Dominikán.

Forrás: L.L. Junior/Instagram

A Bors szerint a zenész nem véletlenül ilyen indulatos. A lap szerint ugyanis még a házassága alatt

szinte minden vagyonát Körtvélyessy Kingára íratta, többek között azt a törökbálinti ingatlant is, ami megközelítőleg 300 millió forintot ér. Vagyis papíron semmilye sincs.

Hogy a válóperükben felmerülő anyagi kérdések így hogyan rendeződnek, az nagyban függ majd Kinga jóindulatától, hiszen ha akarja, beköltözik a medencés házba és onnan soha többet nem teszi ki a lábát. Az édesanyának azonban ez nem érdeke, ő azt szeretné, ha a közös kislányuk életében aktívan jelen legyen a gyermek édesapja is, ezért esze ágában sincs kiforgatni a vagyonából Juniort.

Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/

A feleknek meg kell egyezniük a vagyonelosztásban és a gyermekelhelyezésben is, és ez utóbbiban egészen mást gondol a történetről L.L. Junior, mint Kinga. A zenész ugyanis még decemberben egy olyan kérvényt nyújtott be a bírósághoz, hogy nála is hetente több napot tölthessen a közös kislányuk, Lilike.

A szerdai tárgyalási napon is szóba került a kislány elhelyezésének kérdése, de a felek még a megállapodás környékén sincsenek.

Az egyik nagy harc ezen a fronton nyílhat. Hogy a házaspár tagjai mit meg nem tesznek a győzelem érdekében, arról jól árulkodik Junior lépése: megbízható forrásból úgy értesült a lap, hogy a zenész a volt párját, Hopp Csillát is beidéztette tanúnak. Tehát annak az asszonynak kell majd azt bizonygatnia, hogy Junior milyen jó apa, akit épp azért a nőért hagyott el, akivel most épp válnak. Ezt az értesülést alátámasztja Junior Instagramon közzétett üzenete, hiszen ott ő is megemlíti, hogy majd Csilla megvédi őt.

Hogy Csilla valóban elmegy-e megvédeni a volt szerelmét, az még a jövő zenéje. A valóperes tárgyalás bő egy hónap múlva folytatódik, amin nagy valószínűséggel részt vesz a zenész is.