Megszólalt Medveczky Ilona

Medveczky Ilona Story-gála 2018
Vágólapra másolva!
Születésnapját ünnepelte nemrég Medveczky Ilona, ennek alkalmából eddig nem hallott történetet mesélt el magáról.
Vágólapra másolva!

82 éves lett Medveczky Ilona. A revütáncosnő ebből az alkalomból több éves kérlelés után interjút adott Abaházi Csabának a Retro rádióban, ahol aztán meglepő kijelentést tett.

Medveczky Ilona Forrás: Polyák Attila/Origo

"Nem volt hű de jó véleményem önről, mert túl laza. Nem azt mondom, hogy felszínes, de minden vendégével a korának, érdeklődésének megfelelő hangnemet nyújt. Ön is jó emberismerő. Nem fog velem megpróbálni humorizálni, megpróbálni fölém kerekedni. Azt mondtam, próba, szerencse, ha valami nem tetszett volna, felálltam volna" – mondta Medveczky Ilona Abaházi Csabának, majd arról is beszélt, hogyan ünnepel.

Abaházi Csaba Forrás: Instagram/Abaházi Csaba

"Őszintén megvallva, én azt hittem, hogy csendesen, visszavonulva fogom, mert elég zajos az életem, de ami előttem áll egy hét, arra rágondolni is rossz. Mindennap mennem kell valahova! Nem jönnek, hanem mennem kell!" – idézte a revütáncosnőt a Bors.

Medveczky Ilona elmesélte, hároméves volt, amikor egy színházi előadásban lenyűgözte egy primadonna. "Utána megkérdezték tőlem: mi leszel, kis Ilonka, ha nagy leszel? Kijelentettem nagy öntudattal, hogy: p*nadonna. Szegény apámtól akkora pofont kaptam, hogy becsúsztam a zongora alá. Négykézláb kimásztam, és közöltem, hogy akkor is p*nadonna leszek" – emlékezett vissza.