Az egyik legsikeresebb magyar humorista az M1-es tömegkatasztrófával kapcsolatban leplezte le a telex hazugságát

Vágólapra másolva!
Kiss Ádám szombati TikTok videójában lerántotta a leplet a dollármédia egyik képviselőjéről: lájkokat vásárolnak azért, hogy az olvasottságuk nagyobbnak tűnjön. Ez onnan derült ki, hogy a tegnapi tragikus M1-es autóbalesettel foglalkozó bejegyzésük alatt tömegével jelentek meg mosolygós szmájlik. Már ez gyanús volt, azonban mint kiderült, a Facebook-felhasználók közül senki sem volt magyar.
Vágólapra másolva!

A tegnapi tragikus tömegbalesetről a legtöbb hazai médium, így a Telex is beszámolt, meg is osztották a bejegyzést a közösségi oldalukon.

Ezt vette észre Kiss Ádám humorista is, aki TikTok-oldalán arra hívta fel a figyelmet, hogy a tragédia ellenére 163 ember nevetős emojival értékelte a bejegyzést. A humorista kiszúrta, hogy az ominózus 163 Facebook-felhasználó közül senki sem magyar.

– mondta Kiss Ádám, aki tehát leleplezte, hogy

dollármédia képviselője lájkokat vásárol azért, hogy az olvasottsága nagyobbnak tűnjön.

@kissadamofficial#telex#wtf♬ eredeti hang - kissádám

Mint ismert, szombaton öt kamion és 37 autó ütközött, mindkét irányban lezárták az M1-es autópályát Herceghalomnál délután. A tömegbalesetben tíz gyermek sérült meg, közülük négyen súlyosan és hatan könnyebben, valamint huszonkilenc felnőtt, akik közül tízen súlyosan, míg tizenkilencen könnyebben, valamint egy 44 éves férfi életét vesztette.