Gondolta volna, hogy lehet még szebb a világ egyik legszebb játéka?

johnny silverhand keanu reeves cyberpunk 2077 videojáték
Johnny Silverhand a Cyberpunk 2077-ben
Vágólapra másolva!
Egy rajongó alaposan feljavította a Cyberpunk 2077 kinézetét.
Vágólapra másolva!

Habár a Cyberpunk 2077 megjelenésének környékén viszonylag sok probléma akadt a játékkal, ezek többségét azóta megoldották a fejlesztők, és persze a grafika eleve nem tartozott közéjük. Technikailag és látványvilágát tekintve a lengyel CD Projekt Red játéka a mai napig a csúcsot képviseli, azonban egy rajongó úgy döntött, hogy bizony lehetne ez még ennél is jobb.

Az említett rajongó Halk Hogen PL becenéven fut, és nem ma kezdte a szakmát. A CD Projekt Red előző játékához, a The Witcher 3-hoz is készített egy nagyfelbontású textúrtákat tartalmazó csomagot. Ez annyira profik sikerült, hogy a játék fejlesztői át is vették, amikor a The Witcher 3 felújított változatát készítették.

Halk Hogan PL most szintén egy nagyfelbontású textúracsomagot készített, ezúttal a Cyberpunk 2077-hez.

Ez a nevének megfelelően nem csinál mást, csak kicseréli a játék eredeti textúráit részletesebb verziókra. Kétféle minőségben érhető el mndez: az 1440p és 4K felbontáshoz ajánlott ultra minőségi szint esetében körülbelül 800 megabájttal több videomemóriát használ a játék, mint alapesetben, míg a kiegyensúlyoztt szint esetében ez körülbelül 400 megabájt extrát jelent.

Fontos kiemeli, hogy amennyiben a felhasználó számítógépében lévő videokártya rendelkezik elég memóriával, a nagyobb felbontású textúrák használata tulajdonképpen nincs hatással a teljesítményre.