Megszólalt a monoki gátőrt agyonverő fiúk anyja

bíróság, fővárosi törvényszék, díszterem, törvény, tárgyalóterem, törvényhozás, üres, illusztráció
Vágólapra másolva!
Mint ahogy több cikkben is megírtuk, két éve brutális módon végzett két kamasz a monoki gátőrrel. A 14 és 17 éves fiúk ellen most emeltek vádat, hosszú évekre börtönbe kerülhetnek. Az ügyben beszélt  a Blikknek  az egyik fiú édesanyja, aki azt mondta, a két fiú nem egyformán felelős a gyilkosságban.
Vágólapra másolva!

Az asszony a nagyobbik fiú édesanyja, a kisebbik örökbe fogadott gyerek, róla mondta azt az asszony, hogy ő rángatta bele a nagyobbik gyereket a gyilkosságba. Első dühe után ki is tagadta a család Ádámot, de aztán meggondolták magukat, és mellette is kiállnak - írta a lap.

A két gyilkossá lett kamasz a most 14 éves Ádám és a 17 éves Márió. Mindkét fiú börtönben van, az anyjuk látogatja őket. Mint mondta, Máriót, aki középiskolában tanult, jobban megviseli a börtön.

Ha elítlik őket, 12-13 év börtönt is kaphatnak.

A család már bekerült a bűnügyi krónikákba, öt évvel ezelőtt 24 éves lányukat brutálisan kivégezte egy sorozatgyilkos Olaszországban - írta a lap. Egy ideig autózott a holttesttel, végül a modenai vonatállomáson az érkező szerelvény elé vetette, hogy úgy tűnjön, a lányt a vonat gázolta halálra.

- mondta az asszony, aki egyébként 42 millió forintos kártérítést szeretne kapni az olasz gyilkostól .