Vágólapra másolva!
A szombati nap is elképesztő érdekességeket tartogatott a sport szerelmesei számára. Magához tért és a feleségével üvölltözött Roman Kosztomarov, Loic Negót megbüntette a Vidi, Rasovszky Kristóf orrából folyt a vér, Baji Balázs titokban megnősült, 42 perces hosszabbítás a focimeccsen, C. Ronaldo és Erling Haaland is varázsolt. Mutatjuk, mik voltak a legizgalmasabb sporthírek március 18-án!

Az egykori klasszis orosz műkorcsolyázó, az összes végtagján amputált Roman Kosztomarov orosz hírforrások szerint magához tért, ennek ellenére nem túlzás azt állítani, hogy halálra van ítélve. Az orvosok kiábrándító előrejelzései azt mutatják, hogy az esetében nem az újabb amputáció a legrosszabb. A legújabb hírek szerint magához tért, majd üvöltözött a feleségével a sztársportoló.

Roman Kosztomarovról egyre rosszabb hírek érkeznek Forrás: AFP/Yuri Kadobnov

A Mol Fehérvár FC a Budapest Honvéd elleni bajnoki meccs tudósításában adta hírül, hogy a csapat válogatott játékosa, Loic Nego fegyelmi vétség miatt kikerült a keretből erre a bajnoki találkozóra. A meccset az új edzővel 2-0-ra nyerte a Vidi.

Rasovszky Kristóf akkora ütést kapott a vízben, hogy folyt a vér az orrából és be kellett fejeznie a versenyt a nyíltvízi úszó Európa-kupa-sorozat idei első állomásán, Eilatban.

Rasovszky Kristóf nehéz pillanatokat élt át a vízben Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó, Baji Balázs titokban megnősült. A magyar sztársportoló feleségül vette a párját, akivel első gyermeküket várják.

Felfüggesztették az a játékvezetőt, aki a bolíviai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atletico Palmaflor és a Blooming hétfői összecsapásán nem kevesebb mint 42 percet hosszabbított.

Cristiano Ronaldo gólt lőtt Forrás: AFP/-

Cristiano Ronaldo csapata, az al Naszr hátrányból fordítva 2-1-re nyert az Abha csapata ellen a szaúdi bajnokságban. Az ötszörös aranylabdás klasszis szabadrúgásból volt eredményes.

A Manchester City Erling Haaland három góljának is köszönhetően 5-0-ra nyert a másodosztályú Burnley ellen hazai pályán, ezzel bejutott az angol FA-kupa elődöntőjébe.