A felismerhetetlen Berki Mazsin veszekednek az interneten

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Berki Mazsi nemrég osztott meg magáról friss fotót, melyen szinte már nem is hasonlít egykori önmagára. A luxusözvegy már egyre ritkábban avatja be a nyilvánosságot magánéletébe, most többeket is meglepett, hgy mennyit változott az elmúlt időszakban.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi élete az elmúlt évben rengeteget változott férje, Berki Krisztián halála után, ugyanis elég gyorsan rátalált gazdag új barátja, akivel elképesztő luxusban élnek a kislányával. A folyamatos nyaralásokon túl a luxusözvegy sok vállalkozást is indított, amiből neki is van saját bevétele. Lehetséges, hogy így jobban áll anyagilag, mint néhai férjével, ezért nemcsak a luxusutakra és méregdrága terepjáróra telik, hanem külsejével is jobban tud foglalkozni.

Sokak szerint egyértelmű, hogy Berki Mazsi plasztikáztatott az elmúlt időszakban, a mellei sokkal nagyobbak lettek, mint korábban. Mások a vonásaiban is látják a változást, szóvá is tették, hogy egyre kevésbé természetes.

- utalt egy kommentelő arra, hogy Berki Mazsi nem természetes szépség és már szinte mindent megcsináltatott magán, amivel elégedetetlen volt.

Ezt a véleményt osztotta az is aki úgy gondolta, hogy túl nagy lett a melle.

"Szilikon kicsit túl lett méretezve" - írta egy szintén természetes szépségben hívő követője, de volt, aki a védelmére kelt.

Ne haragudj, de látszik, hogy a Te utadat járod és ez tetszik" - írta egy másik hozzászóló, aki szerint Berki Mazsi most az igazi önmaga. Berki Krisztián özvegye, a tőle megszokott módon, most sem reagált a neki szóló üzenetekre.