Élő adásban lett rosszul a rádiós, kórházba szállították

Vágólapra másolva!
Zsibbadtak az ujjai, egy tollat sem bírt megfogni, fájt a válla, a feje.
Vágólapra másolva!

Craig Charles a BBC Radio 6 Music műsorát vezette szerda délután, amikor aggasztó jeleket tapasztalt, bizsergést érzett az ujjaiban, nem tudta megfogni a tollat sem. "Fájdalmat éreztem a vállam jobb oldalán, ami felment a nyakamon és a tarkómba" - magyarázta. A műsor producere aggódott miatta, de a rádiós mindenképp be akarta fejezni az adást. Végül a felesége vitte kórházba - írta a Mirror.

Azonnal EKG-vizsgálatot végeztek rajta, hogy kizárják a szívproblémákat, majd 24 órát töltött a kórházban, ahol különböző vizsgálatokon és teszteken esett át. Craig Charles elmondta, hogy a CT-vizsgálat eredménye is megnyugtató volt.

Arra kérték, hogy maradjon egy MRI-vizsgálatra, így éjszakára bent kellett töltenie - de a kórházban nem volt szabad ágy. "Így az éjszakát a sürgősségi osztályon töltöttük, én és Jackie egy kis kórházi kocsin, körülbelül egy órát aludtunk, amíg be nem jött egy fickó, aki sikoltozott, mert kificamodott a válla" - mondta. A rádiós egy nap után sem kapott megnyugtató választ, de a problémája megszűnt, és jelezte, hogy még korai őt temetni.