Újabb kérdések merültek fel L.L. Junior kisfia halálának kapcsán

L.L. Junior fia Dávidka temetése
Vágólapra másolva!
Nincs még vége Lesi David Laurent, Dávidka ügyének, elkezdődött a következő tárgyalás.
Vágólapra másolva!

Hopp Csilla és L.L. Junior kisfia 2019. augusztus 31-én szaladt ki az úttestre, Dávid a helyszínen az életét vesztette. P. Carmen, az édesanya barátnője fogta a gyerek kezét, őt gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsították meg. Elsőfokon felmentették, az ügyész azonban fellebbezett.

Forrás: Life.hu

Miért nem a gyermek ölbe vételével akadályozta meg a balesetet? Ha nem fogja meg a gyermek kezét, a puszta véletlenben bízott volna, az gondatlanság lenne. Mitől megfelelő egy kézfogás? – kérdezte az ügyész a Blikk szerint.

– folytatta az ügyésznő, aki úgy fogalmazott, a lelki teher súlya, mint büntetés, eleve nagy, ezért ő általános prevenciót javasolna, hogy másokat visszatartsanak a hasonló könnyelműségtől: szabadságvesztést javasol, de a személyi körülmények miatt felfüggesztené a börtönbüntetést – írta meg a lap.

Borbély Zoltán, Dávidka jogi képviselője azt mondta, a gyermek nevében nem szeretné vádolni az édesanyát, önmagában elég nagy büntetés neki a bekövetkezett tragédia.

Szerinte P. Carmen esetében a gyermek kirohanása előre látható volt, hiszen nem sokkal azelőtt ez már megtörtént. Indítványozta, hogy gondatlanságból elkövetett emberölésben mondják ki a nőt bűnösnek.
P. Carmen ügyvédje az elsőfokú, felmentő ítélet helybenhagyását kérte a bíróságtól.