Ezt mondta feleségéről Till Attila

tv2 sztárban sztár Till Attila
Vágólapra másolva!
A legjobb férfi műsorvezető lett a Televíziós Újságírók Díja Gáláján, most már sokadszorra. Több mint húsz éve a TV2 munkatársa, esze ágában sincs váltani. Nevéhez számtalan műsor kötődik, egyszerűen nem unják meg a nézők. Till Attila magánélete sem zűrös, harmonikus családi életet él, feleségével három gyereket nevelnek. Hogy mi a titkuk, és mik a terveik, azt most elárulta.
Vágólapra másolva!

Ha TV2, akkor Till Attila biztosan az egyik televíziós, aki az emberek eszébe jut. A műsorvezető egyet jelent a csatorna szórakoztató műsoraival, személye garantálja a nevetést. Úgy gondolja, nem sokat változott az évtizedek során, már, ami a munkához való hozzáállását jellemzi.

Bizonyos helyzetekben röhögősebb voltam, kiesett a fejem a számból, kalimpáltam a kezeimmel, és bár ezt most nem teszem, de az energiáim megmaradtak. Derűvel tekintek minden egyes munkára" – nyilatkozta a Blikknek a Sztárban Sztár műsorvezetője.

Forrás: TV2

Abban a szerepkörben, amiben én vagyok, nem szeretem azokat a figurákat, akik távolságot tartanak, messze vannak, elkezdenek elitistává válni, akik húzzák az orrukat.

Én nem tartom magamat különbnek senkinél, és igyekszem odafigyelni arra, hogy véletlenül se tűnjön úgy, hogy bárkit lenézek, engem ez az egész nem érdekel. Van bennem sejtszinten valamiféle alapvető kedvesség, alkati adottság, szerintem a szüleimtől örököltem" – mesélte Till Attila. Őszintén beszélt arról is, hogy életmódot váltott, ma már teljesen józan életet él.

Egy ponton váltanom kellett, mert már sok volt minden. Sok volt a buli, az alkohol... Van, aki ezt sokáig bírja és jól is áll neki, de nekem már az agyamra ment. Nem szerettem magamat úgy, amilyen akkor voltam. Hat éve nem iszom már, és egyre több olyan emberrel találkozom – ez valószínűleg korosztályos dolog –, akik ugyanígy abbahagyták a bulizást. Szerintem negyvenéves kor körül eldől, hogy kik azok, akik mindent abbahagynak, és kik azok, akik még ráturbóznak és elindulnak lefelé a lejtőn. Aztán persze ott van a szerencsés kisebbség, akik tudják kezelni ezt az életmódot és nem látják kárát" – mesélte a műsorvezető, aki így sokkal szabadabbnak érzi magát. Családjáról is beszélt: három fia van, sem ők, sem a felesége nem szeretnek szerepelni.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ha ebből gondot csinálnék, akkor olyan feszültség volna jelen a családban, ami semmiképp nem egészséges. Egyébként szépen élünk, a feleségemmel a tévében ismerkedtünk meg, így pontosan tudja, hogy a showbiznisz nem olyan időbeosztással jár, mint egy polgári foglalkozás. Ez egy nüansznyi feszültséget sem okoz köztünk. Mindannyian összevissza dolgozunk a családban, de mi ezt szoktuk meg. Állandóan azzal bűvészkedünk, hogyan lehet ezt megoldani. Elutazni, nyaralni, moziba, színházba menni... Csomó mindenről lemaradunk, aztán összekaparjuk magunkat, és sikerül. Ez az élet maga. Teljesen tipikus, jól működő család vagyunk abból a szempontból, hogy nagyon szeretjük egymást, ez pedig mindent működtet" - mondta Till Attila.