Így gratulált férje és kisfia Lékai-Kiss Ramóna győzelméhez

Televíziós, Újságírók, Díja, 2023.03.29., Díjátadó, Lékai-Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Lékai-Kiss Ramónának sikerült hét év után megtörnie Ördög Nóra sikerszériáját és idén ő vehette át az év műsorvezetőjének járó díjat a Televíziós Újságírók Díjátadóján. A színész-műsorvezető most egy megható bejegyzésben elárulta, hogyan fogadta a díjat és azt is, hogy családja miképp gratulált neki a nagy napon.
Vágólapra másolva!

Lékai-Kiss Ramóna elérzékenyülve vette át a díját, melyet a tavalyi évben végzett kiemelkedő munkájáért ítélt neki a szakmai zsűri. A műsorvezetőnek nagyon jól esett az is, hogy az eddigi hétszeres nyertes, Ördög Nóra elsőként gratulált számára és az, hogy kollégái mennyire támogatóak voltak vele.

Végig mellettem voltak, és amikor kimondták a nevem a legjobb nôi mûsorvezetô kategóriában, velem örültek. Maga a jelölés is csodás érzés volt, de, hogy haza is vihettem ezt a díjat Ördög Nóri után szabadon, (aki egyébként elsôként gratulált) igazán felemelô érzés volt! Az esemény után a fiúk (Szabi és Atti) elvittek egy meglepi helyre, ahol Kökény Művész Úr énekelt nekem és egy szenzációsat beszélgettünk" - kezdte bejegyzésében Lékai-Kiss Ramóna, akit ezután még hatalmas meglepetés várt otthon is.


Összességében nem is tudom, hogy lehet meghálálni azt a rengeteg jót amit ma este kaptam! Köszönöm! Kiabálom bele a nagyvilágba, de csak halkan mert a fiúk alszanak!" - írta meghatódva a műsorvezető, aki a szívhezszóló levelet is megosztotta követőivel, amit férje írt.

Nagyon szeretünk téged! Bízz magadban! Mi mindig itt leszünk neked! Szerető férjed" - állt a levélben, ami mellé egy kölyökpezsgőt is bekészítettek, hogy azzal koccinthassanak majd hármasban.

A képek között lapozhat: