Király Linda elmondta a véleményét Oláh Ibolyáról

Oláh Ibolya, Király Linda
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár vasárnapi döntőjében Oláh Ibolya duettpartnereként fellép Király Linda is, aki most el is mondta a tapasztalatait a közös munkáról.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár döntőjében Király Linda lesz a Charlie-t alakító Oláh Ibolya duettpartnere, ennek kapcsán el is mondta a véleményét kolléganőjéről: "Az az igazság, hogy nagyon egymásra találtunk Ibivel, mert hasonló a humorunk, és ez az első pillanatban ki is derült. Szó szerint végigröhögtük a próbákat. A szerkesztőnknek már az agyára mentünk. Szerintem szegény nem hitte, hogy ebből a duettből lesz valami vasárnapra" – mesélte a Borsnak.

Király Linda Forrás: Király Linda/Instagram
Oláh Ibolya Fotó: Major Kata - Origo

"Amellett, hogy tényleg fergeteges hangulatban teltek a napjaink, sok energiát fordítottunk arra, hogy egy tökéletes produkciót pakoljunk fel a színpadra vasárnap este.

Addig csiszoltuk a dalt, amíg mindketten azt nem tudtuk mondani, hogy: Na, ez az! Megvan! A lényeg egyébként az örömzenélés, ami a mi esetünkben meg is valósult. Egy duettben nagyon fontos, hogy a két személyiség egy ponton találkozzon, és ez a találkozás nálunk létrejött. Olyannyira, hogy szerintem Ibolya nevében is mondhatom, örök barátságot kötöttünk" – tette hozzá.

Hogy Oláh Ibolya miként vélekedett a közös munkáról, a TV2 videójából az is kiderül: