Hidegvérrel, tesztvezetés közben ölt meg két fiatal egy férfit az Egyesült Államokban

Vágólapra másolva!
Két texasi tinédzsert letartóztattak egy 55 éves férfi meggyilkolásával kapcsolatban, akit múlt hónapban tesztvezetés közben öltek meg, miután találkoztak az áldozattal egy lehetséges autóeladás miatt - közölték az amerikai hatóságok hétfőn.
Vágólapra másolva!

A 18 éves Luis Gutierrez-t és a 19 éves Cristian Saucedót gyilkossággal vádolják az 55 éves Khudhair Hamdan március 21-i meggyilkolása miatt - közölte az arlingtoni rendőrség.

A nyomozók közlése szerint Hamdan egy családtagjának segített eladni egy autót, azt az interneten hirdették meg. Később Hamdan beleegyezett, hogy este elmegy egy tesztvezetésre a potenciális vevővel, hogy segítsen a rokonának.

A férfire március 21-én este 6 óra körül találtak rá Arlingtonban, később a kórházban halottnak nyílvánították - írja a Fox News.

Feltehetően a két férfi gyanúsított közül az egyik tesztvezetés közben fegyvert rántott és lelőtte az áldozatot.

A gyilkossággal kapcsolatban Saucedót a rendőrség a dallas-i otthonában letartóztatta, Gutierrez egy másik ügy miatt már őrizetben volt. Mindkettejüknek most emberölés vádjával kell majd bíróság elé állniuk.

Az üggyel kapcsoaltban az amerikai hatóságok felhívták a lakosság figyelmét, hogy a hasonló autóeladásokat csak nyilvános és biztonságos helyen bonyolítsák le, különösen, ha a felek idegenek.