Egy vállalkozó három alkalmazottját is teherbe ejtette Olaszországban

Vágólapra másolva!
Egy olasz férfinak három alkalmazottjától is gyereke születik kevesebb mint egy év alatt. Most egyikük beperelte a gyerektartás miatt.
Vágólapra másolva!

Tíz hónap alatt három gyermeke születik három különböző munkatársnőjétől egy férfinak Olaszországban - írta a roma.corriere.it

Az eset a Campoli Soccorso vállalatnál történt. A cég alvállalkozója a helyi egészségügyi központnak a betegszállításban, illetve a térségben szervezett különböző rendezvények lebonyolításában.

A vállalkozás harminc alkalmazottat foglalkoztat három állomáson: Atinában, Rómában és Campoliban.

A cég vezetője Marco S. 32 éves, és tavaly februárban kezdett viszonyt az egyik alkalmazottjával. A nő három hónapon belül teherbe esett.

Nem sokkal összeköltözésük után kezdett megromlani a viszonyuk, majd augusztusban a nő úgy dönt, hogy elhagyja Marcót.

Közben a férfi újabb viszonyba kezdett, és teherbe ejtette második kollégáját is.

2023. januárjában megszületett az első gyermek és a második júniusban jön majd világra.

Mivel Marco eltávolodott a nőtől, akit először teherbe ejtett és nem vette ki a részét az érkező gyermek miatt felmerülő extra költségekből a nő ügyvédhez fordult.

- nyilatkozta az ügyvéd.

De nem sokkal később megjelent egy harmadik nő is, aki szintén terhes Marcótól és októberben fog szülni. Ez a nő is Marco cégénél dolgozik.

Három nő, három gyerek, 10 hónap alatt.

A férfinek szeptember 21-én kell először megjelennie a bíróság előtt egy gyerektartási per miatt, amit a januárban szülő anyuka indítványozott ügyvédjén keresztül.

A cassinói bíróság lesz az, amely rendet tesz ebben a bonyolult történetben, és ezen a ponton az sem zárható ki, hogy a másik két nő is benyújtja majd ugyanezt a kérelmet.