Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Óriási zsírfolt úszott a hallé tetején - így ne készítsen halászlevet!

halászlé
Vágólapra másolva!
Azt hiszem ez volt a legrémesebb halászlé élményem. Nyilván, akik zsűrizték a különböző csapatok halleveit, ők már találkoztak sokkal jobbal és sokkal rosszabbal is.
Vágólapra másolva!

Bíró Lajos és Segal Viktor szakmai vezetésével zsűrizték a halászleveket a Félúton Fesztivál és Halászléfőző Versenyen. Kiskunhalason úgy döntöttek, hogy nem vitatkoznak tovább arról, hogy a bajai vagy a szegedi a jobb, hanem bedobják a lovak közé a gyeplőt, és tessék megmutatni mit tudnak az ország különböző területeiről érkező halászléfőző csapatok. Bár a félúton névvel Balaton nem lett megszólítva, azért ők sem maradtak távol, készült balatoni halászlé is.

Halászlé készül a Félúton Fesztivál és Halászléfőző Versenyen Forrás: Segal Viktor

Minőségben is volt szóródás, nem csak elgondolásban. De nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki Bíró Lajosnak vagy Segal Viktornak felszolgáljon egy hallevest. Mekkora bátorságra van szükség ahhoz, hogy valaki olyan levest szolgáljon fel, ami ránézésre sem bizalomgerjesztő, azt nem tudom. De a műsorból kiderül sok minden. Sajnos Bíró séf miatt rövidebb lett a műsor, és sokat kellet sípolnunk is a kendőzetlen őszintesége miatt.

Voltak jók, de voltak nagyon rossz ételek is Forrás: Segal Viktor

De azt el kell ismerni, hogy minden esetben igazságos volt. Bár így rémísztőnek hangzik az egész, de valójában a csapatok többége igazán jó levest szolgált fel a zsűrinek, és nem annyira meglepő, de volt olyan is, amire azt mondták a séfek is, hogy még étteremben is megállná a helyét. Hallgassuk meg együtt a kegyetlen, szívtelen, de szakmailag megkérdőjelezhetetlen zsűrit!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről