Két napig autózott a halott kisfiúval a csomagtartóban a nevelőanya

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Sokkoló látvány fogadta a nyíregyházi rendőröket, miután felnyitották a csomagtartóját annak a kocsinak, amivel egy házaspár parkolt a kapitányság elé szombat hajnalban. A járműben egy halott kisfiú hevert magzatpózban, plusz egy sérült csecsemőt is találtak benne... Az autót a testvérek nevelőszülei állították le az épület elé.
Vágólapra másolva!

A Blikk ellátogatott arra a Vásárosnaményhoz közeli kistelepülésre, ahol az elhunyt gyermek, Z. Sándor és mindössze egyesztendős kishúga élt egészen januárig a családjukkal. Ekkor emelték ki őket a tizenhét éves édesanyjuktól, akit az újabb várandóssága miatt szintén „kimentettek" otthonról.

Az anyaotthonban élő, gyámság alá került édesanya – mivel csak a jövő hónapban tölti be a tizennyolcat – nem nyilatkozhatott. Egy hozzátartozója viszont igen.

Három hónapja vették el tőle a nem megfelelő körülmények miatt Sanyikát és a kishúgát.

Rajtuk kívül egyébként

még két gyermeke is született,

de már csak az újszülöttje van mellette. A tragédia estéjén hívta fel a gyámja a kisfia halálhírével, amitől

teljesen összetört

– magyarázta a lapnak az egyik rokon.

A kicsik hivatalos nevelőszüleinek a lap információi szerint két saját, egy 13 és egy 7 esztendős gyerekük van, ráadásul a nő állapotos. A nevelőanya nagymamája azt mondta, két napig nem is tudta, hol van az unokája.

– Úgy tudom, a kisfiú valamilyen húst fogyasztott, egy csontot pedig olyan szerencsétlenül nyelt le, hogy

a torkán akadt szegénynek, amitől megfulladt.

Az unokám ugyan próbálta kivenni, de sokkot kapott és már nem sikerült neki. A kezei között halt meg a gyerek... Annyira összeomlott és megzavarodott, hogy a holttestet betette az autójába, majd

két napig kocsikázott vele Nyíregyházán.

Az elhunyt gyermek a csomagtartóban feküdt, de az egyéves kislány is vele volt. Közben a férje az anyósának telefonálgatott, tud-e valamit a hollétéről. Aztán nagy nehezen sikerült utolérnie a feleségét, s akkor értesült arról, mi történt. Végül együtt mentek a rendőrségre.